Hőszivattyú telepítés

Mi a hőszivattyú?
A hőszivattyú takarékos, biztonságos és környezettudatos hűtő és fűtő rendszer.

A hőszivattyú működése a levegőből, vagy földből kinyert energia hasznosítására épül, magas hatékonyságú, költségkímélő fűtési megoldás. A hőszivattyú rendszer legnagyobb előnye, hogy környezetkímélő módon állítják elő a hőenergiát, ami felhasználható melegvíz előállításhoz és fűtéshez egyaránt. Fontos megjegyezni, hogy energiatakarékosabb, mint a gázos rendszerek.
 
Igényeinek megfelelően több féle hőszivattyúból választhatsz:  Levegő-víz, geotermikus fűtés: víz-víz, esetleg a talajszondás.

Kinek ajánljuk?

Lakossági felhasználásra: Családi házak, úszómedencék fűtése. Lakóházba ajánljuk a hagyományos, EVI kompresszoros vagy inverteres hőszivattyúinkat.
Ipari méretű hőszivattyúk felhasználása: Társasházak, irodák, ipari létesítmények fűtése, hűtése 100 kW teljesítményig. Az ipari hőszivattyúk összekapcsolásával akár több ezer négyzetméteres csarnok fűtés és hűtése is kivitelezhető.

Miért ajánljuk?

  • Mert a szakszerűen telepített hőszívattyú akár felére csökkentheti az energiaszámlát. Hosszú távon az egyre költségesebb fűtési megoldások helyett egy szakszerűen kialakított hőszivattyús rendszerrel energiát és pénzt takaríthat meg.
  • Mert H-tarifa igénylésével további megtakarítást éréhet el!
  • Mert a levegő - víz hőszivattyú választása esetén a komplett rendszer akár  egy nap alatt is telepíthető, elmarad a kút fúrás, nem kell felásni a kertet, ezért lényegesen olcsóbb a víz-víz hűszivattyú rendszernél.
  • Mert könnyen kapcsolható a hagyományos fűtési rendszerekre is.
  • Mert szélsőséges időjárási körülmények között is alkalmazható a korszerű technológiával, megbízható gyártók által fejlesztett hőszivattyu -25 és + 45 ºC között működik.
  • Mert olcsó a karbantartása, üzemeltetése.
  • Mert a levegő - víz hőszivattyúnak kiemelten kedvezőbb a beruházási költsége.